Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ford B-Max

Nieuws: Ford B-Max

De Ford B-Max is officieel

01.02.2012

Zoals verwacht zal de aankomende Autosalon van Geneve het toneel vormen voor de productierijpe versie van de nieuwe B-Max. Ford heeft bij deze aankondiging ook meteen een eerste foto meegestuurd.

Ford maakt de belofte waar dat de nieuwe B-Max slechts minimaal afwijkt van de conceptversie die vorig jaar op de Autosalon van Genève te zien was. De fabrikant prijst het naar eigen zeggen unieke design van de B-Max, het afwerkingniveau en de aan boord zijnde technologieën. Volgens Ford vind je dergelijke voorzieningen normaliter alleen in grotere auto's. Trots is men vooral op het kunnen behouden van de riante interieurtoegang door het ontbreken van een conventionele B-stijl. De middelste stijlen zijn bij de Ford B-max namelijk in de portieren geïntegreerd. Verder beschikt de B-Max over 'een flexibele stoelindeling en de laadruimte die als beste in zijn klasse geldt'.

Driecilinder
In de loop van dit jaar staat de marktintroductie en dan zal de B-Max leverbaar zijn met een nieuwe 1.0 liter EcoBoost-benzinemotor en meerdere Duratorq TDCi-dieselmotoren.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model