Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Fiat Qubo

Nieuws: Fiat Qubo

Fiat's midi-MPV geprijsd

06.11.2008

Aan de Qubo, de nieuwe midi-MPV van Fiat, is een prijskaartje gehangen. Voor 15.750 euro wisselt de avontuurlijke auto - en tevens opvolger van de Idea - van eigenaar.

Fiat QuboVoor deze basisprijs beschikt de koper van een Fiat Qubo over een 1.4 liter benzinemotor met 73 pk en 118 Nm koppel en een topsnelheid van 155 km/h. Het gemiddeld verbruik is vastgesteld op 7 liter per 100 kilometer. Tot de standaarduitrusting behoren onder andere ABS met EBD, stuurbekrachtiging en een reeks (zij)airbags. We hebben het hier dan over de Dynamic-uitvoering. Later volgt er ook nog het uitrustingniveau Active. Deze zal meer basic uitgerust zijn. Echter hoe rijk of juist karig deze uitgevoerd is weten we niet. Vanaf volgend jaar staat ook een 1.3 Multijet-diesel in de prijslijsten. Deze beschikt over 75 pk en eeb koppel van 190 Nm. Ook deze uitvoering heeft een topsnelheid van 155 km/h, maar heeft minder brandstof nodig om 100 kilometer af te leggen. Slechts 4,6 l/100 km bedraagt het dieselverbruik. De Qubo diesel is heeft een CO2-uitstoot van minder dan 120 gr/km.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model