Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Fiat Panda

Nieuws: Fiat Panda

Mediamarkt doet Panda in de aanbieding

01.11.2012

Het moet niet gekker worden! Maar het is toch echt zo. Elektronicaketen Mediamarkt gaat Fiat Panda’s verkopen en wel tijdens de "Gekkenhuisdagen".

Elektronicagigant Mediamarkt en Fiat Nederland hebben de handen ineengeslagen en dat heeft geleid tot een ludieke actie tijdens de zogeheten Gekkenhuisdagen die van 31 oktober tot en met 4 november duren. Gedurende deze actiedagen doet Mediamarkt niet alleen de gebruikelijke elektronicaproducten in de uitverkoop, maar ook de Panda TwinAir 65. De tijdelijke prijs bedraagt € 7.999,- en dan krijg je er gratis een TomTom-systeem bij.

Uitrusting
De aanbiedingsuitvoering is de Pop. Normaliter is dit model er vanaf € 9.290,-. Tot de standaarduitrusting van de Pop-uitvoering behoort onder meer centrale deurvergrendeling, elektrische ramen, anti-whiplash hoofdsteunen, airbags vóór, gordijnairbags, dagrijverlichting, deur- en achterklepbekleding en het Smart Fuel-systeem (vulopening opent en sluit automatisch). Enige kanttekening: deze actieprijs geldt alleen indien er geen auto wordt ingeruild. Overigens kan de klant bij Mediamarkt voor de normale meerprijs ook kiezen voor andere lakkleuren, extra opties of een luxuezere uitvoering.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model