Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Fiat Panda

Nieuws: Fiat Panda

Fiat Panda in de uitverkoop

08.09.2011

Een nieuwe generatie staat te trappelen om de markt op te gaan en daarom doet Fiat de huidige Panda in de uitverkoop. Voortaan is de Fiat Panda er vanaf € 6.990,-.

De nieuwe basisprijs van net geen zeven mille geldt voor de Fiat Panda Active. Voorheen kostte dit model € 8.195,- met onder andere standaard stuurbekrachtiging, elektrische ramen en centrale deurvergrendeling. Ook de overige uitvoeringen zijn fors in prijs verlaagd. Zo heeft de Fiat Panda Active Italia 150 nu een prijs van € 7.490,- (was € 8.945,-) en is de Fiat Panda Edizione Cool + Radio met € 8.490,- een kleine duizend euro voordeliger geworden. De Panda Edizione Cool Italia 150 is er vanaf € 8.990,-.

Nieuwe Panda
De uitverkoop van de Panda geldt zo lang de voorraad strekt. Spoedig zal Fiat de productie stoppen om zich klaar te maken voor de levering van de nieuwe Panda. Die komt begin 2012 en zal de volgende week te openen IAA in Frankfurt aandoen als showdebuut.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model