Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Fiat Panda Van

Nieuws: Fiat Panda Van

Fiat Panda Van pakt Nederland niet in

15.07.2012

Bestelbusjes, we worden er niet meteen warm van. Tenzij ze de vorm hebben van de Fiat Panda en je niet eens ziet dat het om de bedrijfsuitvoering gaat. Echter, helaas komt de nieuwe Panda Van niet naar Nederland.

In tegenstelling tot de vorige generaties heeft de Nederlandse importeur van Fiat besloten de nieuwe Panda Van niet te gaan voeren. En dat is best jammer aangezien de Panda Van tot één van de weinigen behoort waarvan je niet direct ziet dat het een bestelbusje is. Tenminste indien deze is uitgevoerd als Easy. Bij dit uitrustingsniveau worden de bumpers namelijk gewoon in de carrosseriekleur gespoten en is het onderscheid met de personenversie nauwelijks op te merken. Bij de Panda Van Pop daarentegen laat Fiat de voorbumper onbehandeld.

Laadvermogen
De Fiat Panda Van is er als twee- en vierzitter. Zonder achterbank bedraagt het laadvermogen 1.000 liter. In de dubbele laadvloer, compleet met gescheiden en specifieke opbergvakken, kan vervolgens nog enkele tientallen liters aan spullen. Uiteraard is ook aan diverse bevestigingshaken gedacht en de Panda Van kan uitgerust worden met kofferruimteverlichting die, na demontage, tevens kan fungeren als zaklamp. Voor de aandrijving is er keus uit een 1.2 liter met 69 pk en 102 Nm en een 1.3 liter diesel met 75 pk en 190 Nm aan trekkracht.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model