Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Fiat Grande Punto

Nieuws: Fiat Grande Punto

Eerste foto’s Grande Punto Abarth

21.09.2007

Fiat toont eindelijk officiële foto’s van de nieuwe Abarth. Al in februari van dit jaar gaf Fiat de eerste officiële informatie vrij van de Grande Punto Abarth, maar pas nu toont het Italiaanse merk de eerste echte foto’s.

Nieuws Fiat Grande PuntoAbarth is weer helemaal terug. Het eerste wapenfeit is deze Grande Punto, maar komende tijd zullen er nog meer modellen met de schorpioen komen. Abarth heeft namelijk gezegd dat deze wagen één van de vier nieuwe modellen is die het ze zullen presenteren. Welke modellen is nog niet bekend, maar wij verwachten sowieso een 500 Abarth en een Bravo Abarth.

Grande Punto Abarth

Terug naar de Grande Punto. De Abarth versie heeft een aantal uiterlijke wijzigingen meegekregen. Zo zien we een nieuwe voorbumper met grote roosters en mistlampen. De zwarte accenten rondom verwijzen terug de dubbele uitlaat goed op. Opmerkelijk is dat alle Fiat-logo´s, zoals die in de grille en op de achterklep, hebben plaats gemaakt voor Abarth-logo´s.

Begin 2008

Nieuws Fiat Grande PuntoOnder de kap van de snelle Italiaan ligt een 1.4 liter turbomotor. Het geheel zorgt voor een vermogen van 150 pk. Het koppel bedraagt 206 Nm, maar dit kan door het indrukken van de Sport-knop op de middenconsole verhoogd worden naar 230 Nm. Nul naar honderd doet de wagen in 8,2 seconden. De topsnelheid bedraagt 208 km/u. Later komt er ook een opvoersetje beschikbaar wat het vermogen naar 180 pk brengt. Met dit setje is hij 7 km/u sneller en een halve tel eerder bij de honderd. De Grande Punto Abarth wordt pas begin 2008 leverbaar.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model