Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Fiat Croma

Nieuws: Fiat Croma

Fiat Croma grondig gefacelift

07.11.2007

De Fiat Croma heeft een ingrijpende facelift ondergaan. Vooral de voorzijde van het model werd onder handen genomen. Tevens heeft Fiat het onderstel aangepast, het interieur op tal van punten vernieuwd en het motorengamma herzien.

Foto's: Nieuws Fiat CromaDe Fiat Croma krijgt een tweede kans. Het Fiat Style Centre heeft haar best gedaan om het model een nieuw karakter te geven. Daarbij is de lijn aangehouden die Fiat is ingeslagen met de Grande Punto en Bravo. We zien dan ook een compleet nieuw front dat sterk aan de Bravo denken doet. De druppelvormige koplampen, de typerende grille en uiteraard het nieuwe merklogo bepalen het beeld. Aan de achterzijde zien we onder meer een nieuwe bumper met een sportief tintje. Dat wordt voornamelijk door de diffusor gerealiseerd. In het interieur zijn het vooral de kleurstellingen en materialen die het geheel een nieuw tintje moeten geven.

Motorengamma

Foto's: Nieuws Fiat CromaHet motorengamma bestaat uit twee benzinemotoren en drie dieselkrachtbronnen. Het benzine-aanbod bestaat uit een 140 pk sterke 1.8 16V en een 147 pk sterke 2.2 16V. Het dieselgamma wordt gevormd door een 120 en 150 pk sterke variant van de 1.9 JTDm en een 200 pk sterke 2.4 JTDm. Die laatste wordt standaard gekoppeld aan een zestraps automaat.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model