Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Fiat Centoventi

Nieuws: Fiat Centoventi

Geen zin om te werken? Hier is de Fiat Centoventi-configurator!

25.04.2019

Configurators zijn een heerlijke verspilling van tijd. Want de vraag blijft natuurlijk altijd: hoe zou jij die peperdure Aston Martin die je toch niet kunt betalen samenstellen als je de Staatsloterij wint? Fiat gaat echter nog een stapje verder en komt met een configurator voor de Centoventi. Een model dat niet eens op de markt komt.

Fiat presenteerde de Centoventi op de afgelopen autoshow van Genève. De verrassende concept car doet in de verste verte een beetje denken aan de Ritmo en de originele Panda. Onder de carrosserie schuilt een niet nader genoemde elektrische aandrijflijn, want de nadruk ligt bij de Centoventi vooral op zijn modulaire opzet.

Bouwstenen
Zo heeft Fiat een bouwstenenprincipe bedacht voor onder meer de batterij. Standaard zou de kleine Centoventi maximaal 100 kilometer ver komen. Wie echter een grotere actieradius wenst, kan er extra batterijen bij kopen, waarmee het bereik in stapjes van 100 kilometer naar 500 kilometer kan worden gebracht.

Personalisatie
Volgens Fiat is de Centoventi tevens maximaal te personaliseren. De hatchback is er in slechts één kleur (grijs), maar met wraps is het uiterlijk wat op te vrolijken. Daarbij zijn er verschillende daken, bumpers en lichtmetalen wielen 'leverbaar'. We schrijven dat laatste tussen aanhalingstekens, want de Centoventi gaat niet in productie. Hij blikt slechts vooruit op een toekomstige compacte Fiat.

Klik hier om naar de Fiat Centoventi-configurator te gaan.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model