Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Fiat 500X

Nieuws: Fiat 500X

Fiat 500X maakt zich klaar voor zijn introductie

09.09.2014

Spyshots van de Fiat 500X, die hebben we eerder gezien. Toch is deze reeks een stuk interessanter, want de camouflage is fors dunner geworden. En dat is logisch, want Fiat heeft zojuist aangekondigd de auto binnen enkele weken te zullen onthullen.

Details over de Fiat 500X zijn nog altijd spaarzaam. Ja, we weten dat de auto zij-aan-zij is ontwikkeld met de Jeep Renegade, maar in hoeverre Fiat die offroad-eigenschappen ook zal adopteren weten we niet. Het zou logisch zijn om het te doen, maar men wil zustermerk Jeep uiteraard ook niet al teveel in de weg zitten.

Typisch
Duidelijk is in ieder geval dat de 500X - in tegenstelling tot zijn Amerikaanse broertje - veel ronder van vorm is. De Renegade is een typische Jeep, de 500X een typische Fiat. Een typische 500 ook, voor zover dat momenteel nog van te spreken is met auto's als een 500L en 500L Living.

Parijs
We zullen op meer informatie moeten wachten tot zijn onthulling. Het werelddebuut staat sowieso gepland voor de Autosalon van Parijs, maar we verwachten daarvoor al meer details en officiële foto's te kunnen tonen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model