Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Fiat 500S

Nieuws: Fiat 500S

Fiat 500S net geen Abarth

27.12.2012

Fiat presenteert de 500S, een model dat tussen de guitige 500 en de kwieke Abarth 500 valt. In de loop van volgend jaar zal het model bij de dealer arriveren.

De Fiat 500S zal te bestellen zijn als 3-deurs hatchback en cabriolet en geleverd worden met de 69 en 85 pk sterke TwinAir-tweecilinder. Optisch leunt het tussenmodel meer richting de Abarth 500. Sportieve bumpers rondom sieren de carrosserie, alsook bredere zijskirts en grotere, stoere wielen (standaard 15 inch, optioneel 16 inch). Achteraan is er een dakspoiler gemonteerd en details in 'dark chrome' maken het geheel af. Speciale lakken zijn er ook. Het kleurenpalet bestaat zoal uit Nero Vesuvio, Bianco Gelato, Rosso Passione, Grigio Colosseo, Grigio Carrara, Grigio Pompei en Blu Mediterraneo.

Leder
Binnenin trakteert de 500S op lederen sportstoelen met rode stiksels en prominent zichtbaar ´500S´-logo. Ook het aan de onderzijde afgevlakte sportstuur verraadt meteen dat het hier niet om een doorsnee 500 gaat. Het dashboard en de versnellingspook van de handbak zijn afgewerkt met een matzilveren verflaagje. Verder komt de 500S standaard met handbediende airco, het Blue&Me-infotainmentsysteem met radiobediening op het stuurwiel en elektrisch te verstellen spiegels. Prijzen volgen nog.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model