Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Fiat 500L Trekking

Nieuws: Fiat 500L Trekking

Fiat steekt 500L in avontuurlijk Trekking-kostuum

29.11.2012

Fiat buit het succes van de 500-merknaam volledig uit. De 500L heeft naar onze mening al weinig meer te maken met de guitige stadsauto en deze 500L Trekking maakt die afstand nog groter. Er valt echter niet te ontkennen dat het model best een stoer voorkomen heeft.

Bij Fiat staat de toevoeging Trekking voor een avontuurlijke uitstraling, zonder dat daar ook daadwerkelijk offroad-capaciteiten bij komen kijken. Neem bijvoorbeeld de Panda Trekking die in dat kostuum een brug slaat tussen de stedelijke Panda´s en de relatief ruige Panda 4x4. Bij de 500L Trekking is dat recept geheel vergelijkbaar en benadrukt het volgens Fiat de avontuurlijke kant van de 500L. Hoe? Door een robuuste look met unieke voor- en achterbumpers, aangezette wielkasten en speciale 17 inch lichtmetalen wielen.

Two-tone
Het interieur kreeg eveneens een stoerdere uitstraling door het gebruik van two-tone kleurstellingen en speciaal toegepaste materiaalsoorten. Dat is meteen ook het enige verschil. Voor de rest benadrukt Fiat dat vooral de ruime eigenschappen van de 500L moeten aanspreken en passen bij het avontuurlijke van de Trekking.

500X
Medio 2013 zal de Fiat 500L Trekking bij de dealers worden binnengereden. Het is nog niet bekend welke motoren Fiat zal gaan leveren, maar de kans is groot dat alle leverbare motoriseringen van de standaard 500L ook in de Trekking worden gehangen. Daar blijft het overigens niet bij. Aankomende zomer zal ook de zevenzits 500L zijn intrede doen en verder staat er nog een 500X op stapel.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model