Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Fiat 500

Nieuws: Fiat 500

Gerucht: Fiat komt met elektrische 500

07.01.2010

De vonk van de elektrische trend slaat over op Fiat. Een aantal bronnen dichtbij het Italiaanse vuur verklaren namelijk tegenover Automotive News dat Fiat in Detroit volgende maand een elektrisch studiemodel van de 500 zal onthullen.

Het belooft een interessante beurs te worden in Detroit. Niet alleen Fiat/Chrysler hebben een paar leuke nieuwtjes te melden, maar ook fabrikanten als Cadillac, MINI en Toyota hebben al aangekondigd met studiemodellen te verschijnen. Hopelijk geeft dit aan dat het herstel van de Amerikaanse automarkt in zicht is.

Amerikaans avontuur
Fiat 500Een compleet nieuwe markt ontstaat er voor Fiat nu het Italiaanse merk intensief samenwerkt met Chrysler. Reden genoeg om het Amerikaanse volk op te warmen met een studiemodel waar spreekwoordelijk de vonken van af vliegen. Diverse bronnen hebben namelijk tegenover het Amerikaanse Automotive News de line-up van Fiat/Chrysler tijdens de North American International Auto Show onthuld. Op de beursstand zou onder andere een elektrische 500 staan, gebroedelijk naast een tot Chrysler omgebouwde Lancia Delta, een Ferrari 458 Italia en een Maserati GranCabrio. Of deze informatie correct is zullen we tijdens de eerste persdag op 11 januari 2010 te weten komen. We houden je op de hoogte!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model