Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Fiat 500

Nieuws: Fiat 500

Aanbod Fiat 500 opgefrist en uitgebreid

03.07.2012

De Fiat 500 krijgt na vier jaar een update in zijn uitrusting, maar optische wijzigingen blijven voorlopig achterwege. Naast een nieuwe Street- en Color Therapy-uitvoering wordt een tweede TwinAir-motor geïntroduceerd.

Terwijl nieuwe modellen tegenwoordig doorgaans na vier jaar van een facelift worden voorzien laat Fiat het uiterlijk van de succesvolle 500 voorlopig ongemoeid. Om toch te kunnen vernieuwen introduceert het nu de 500 Street en 500 Color Therapy. De Street is voorzien van 16 inch lichtmetaal en verkrijgbaar in vijf kleuren, waaronder mat zwart. Met een naam als Color Therapy verwacht je een bijzonder kleurtje, en dat krijg je ook. Het doel van deze speciale 500 is het doen herleven van de jaren '60 en '70 toen furore gemaakt werd met pastelkleurcombinaties. Het model is gebaseerd op de Pop-uitvoering en is voorzien van witte details en airconditioning. De buitenzijde is te verkrijgen in de kleuren Indie Cream, Sole Yellow, Pasodoble Red en Tech House Grey.

TwinAir
Onder de motorkap wordt een nieuwe TwinAir-motor geïntroduceerd die naast de bestaande 85 pk-metende variant leverbaar zal worden. De TwinAir 65 is minder krachtig maar levert daardoor niet direct grote voordelen aan de pomp. Aangezien de motor harder moet werken is het niet verrassend dat de CO2-uitstoot met 96 g/km vier gram hoger ligt dan bij de TwinAir 85. Vooralsnog is niet bekend wat het prijsverschil wordt tussen de twee tweecilinders. De TwinAir 65 staat aan het eind van het jaar in de Fiat-showroom.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model