Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Fiat 500 Rivièra Maison

Nieuws: Fiat 500 Rivièra Maison

Rivièra Maison maakt écht vrouwenautootje van Fiat 500

09.07.2015

De meeste mensen zien de Fiat 500 als een vrouwenautootje. Om dat nog eens te benadrukken, brengt Fiat samen met Rivièra Maison een actiemodelletje uit. En dat maakt de Italiaan nog vrouwelijker.

De huidige Fiat 500 mag bijna met pensioen: in september geeft 'ie het stokje door aan de licht gefacelifte versie. Om afscheid te nemen is er deze zomer de Fiat 500 Rivièra Maison, speciaal voor fans van het Nederlandse interieurmerk.

Extra features
De Fiat 500 Rivièra Maison is gebaseerd op de Lounge-uitvoering van de 500 en uitgerust met zwarte leren bekleding van Poltrona Frau, panoramisch glazen zonnedak en 7-inch TFT-kleurendisplay. Het interieur is uitgevoerd in de kleur 'Ambiance Ivoor' en heeft Rivièra Maison-badges op dashboard en instaplijsten. Aan de buitenkant is de auto te herkennen aan de exterieurkleur 'Bianco Gelato', zwart gelakt dak, 16 inch lichtmetalen velgen, chromen spiegelkappen en Rivièra Maison badge op de B-stijl.
Onder de kap vinden we de TwinAir Turbo benzinemotor met 80 pk die is gekoppeld aan een handgeschakelde transmissie.

100 stuks
De Fiat 500 Rivièra Maison is al te zien bij zes filialen, maar wie 'm wil kopen moet zich naar de Fiat-dealer begeven. Daar krijg je één van de 100 exemplaren mee voor € 18.495,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model