Auto Salon Genève 2013
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Fiat 500 GQ

Nieuws: Fiat 500 GQ

Modestatement: Fiat 500 GQ

26.02.2013

Speciaal voor de vlotte mannen van deze wereld heeft Fiat de handen ineen geslagen met Gentlemen’s Quarterly. Samen met dit magazine heeft Fiat de 500 GQ ontwikkeld; een echte ‘Gentlemen’s car’ met oranje details en een unieke aankleding.

De 500 GQ zal tijdens de Autosalon van Genève debuteren op de stand van Fiat. De 500 GQ is gebaseerd op de 500S, maar zal afwijken op een aantal kleine puntjes. Er wordt een tweekleurige lak, in de kleuren metallic grijs/zwart, op de carrosserie gespoten. Daarnaast komen er chromen spiegelkappen, speciale 16 inch velgen en verschillende verwijzingen op het exterieur om te bevestigen dit toch echt de hypermoderne Fiat 500 GQ is. Binnenin zal de 500 GQ fleurig bekleed worden met oranje gestikte leren bekleding. Deze bekleding is speciaal ontworpen voor de 500 GQ en zal volgens Fiat comfort en karakter samenvoegen in het nieuwe autootje. Aluminium sportpedalen, leer op de versnellingspook en een oranje gekleurd logo op het dashboard maken het interieur af.

Motorengamma Fiat 500 GQ
Fiat levert de 500 GQ als hatchback en als cabrio. Er is de keuze uit een 69 pk sterke 1.2, een 100 pk sterke 1.4 en de 0.9 liter metende TwinAir motor. De laatste perst er 85 pk uit. Dieselen kan alleen in de 95 pk 1.3 MultiJet. Alle motoren krijgen een handgeschakelde bak mee. Prijzen zijn nog niet bekend gemaakt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model