Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ferrari's SUV

Nieuws: Ferrari's SUV

Ferrari's SUV zou er zo uit kunnen zien

04.01.2018

Medio vorig jaar ging Ferrari dan toch overstag: het bevestigde de komst van een SUV. En nu luidt de hamvraag: hoe zal die eruit gaan zien? Iemand deed een poging.

Hemel en aarde bewogen in de ogen van diehard Ferrari-fans toen hun geliefde automerk liet weten achter de schermen aan een SUV te werken. 'Enzo Ferrari zou zich omdraaien in z'n graf!' was een reactie. 'Heiligschennis!' een andere. Geheel onterecht is dit niet, want topman Sergio Marchionne antwoordde niet eens zo heel lang geleden nog met 'nooit!' op de vraag of Ferrari en een SUV een mogelijk combinatie is. Hmm, kennelijk trekt er toch iets anders aan de touwtjes bij Ferrari…

Gissen
Sinds de kogel door de kerk is, probeert menigeen te achterhalen waar het naartoe gaat met de allereerste SUV van Ferrari. Met name omtrent het design, want met de rest zal het ongetwijfeld wel snor zitten. De Italianen zelf laten niets los. Dit weerhoudt sommigen niet om een gokje te wagen. Photoshopper KleberSilva onder meer. Hij nam de Alfa Romeo Stelvio als basis en gooide daar een Ferrari 812 Superfast-sausje overheen. Wat vind jij: zou deze koets realistisch kunnen zijn?

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model