Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ferrari F12berlinetta

Nieuws: Ferrari F12berlinetta

Afwijkende Ferrari F12berlinetta gespot

04.08.2015

Dat Ferrari iets aan het bekokstoven is op basis van de F12berlinetta mag overduidelijk zijn. Maar wat precies is vooralsnog speculeren.

Om zodoende maar meteen met de deur in huis te vallen. Vermoedelijk gaat het om een lichtere versie van de F12berlinetta. Een eigenschap die mede is bereikt door hier en daar een 'hap' te nemen uit carrosserie. Die uitsparingen in de achterschermen zijn natuurlijk niet zomaar gekozen en een dikke vette knipoog naar diverse klassieke Ferrari's omstreeks de jaren '50 van de vorige eeuw.

Meer vermogen
Maar dat is niet alles. Naar verwachting heeft deze mogelijk F12 Speciale geheten ook meer vermogen onder de kap. Terwijl de 'standaard' uitvoering al goed is voor een imponerende 740 pk, komt daar nog 40 pk bij volgens de geruchten. Het koppel zou tegen 725 Nm aan schurken en verwacht wordt dat hiermee een spurt naar 100 km/h in minder dan drie seconden mogelijk is.

Pebble Beach of IAA
Wanneer de speciale Ferrari F12berlinetta gepland staat officieel onthuld te worden is onbekend. Binnen nu en afzienbare tijd zijn er twee shows die wereldwijde aandacht krijgen, te weten het over twee weken gehouden Concours d'Elegance in Pebble Beach, of anders de IAA Frankfurt, een maand later.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model