Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ferrari California

Nieuws: Ferrari California

Anderson gechameerd van Novitec

20.08.2010

Anderson Germany dat begin deze maand nog de ‘Gallardo Balboni met de lange achternaam’ onthulde heeft al weer wat nieuws. De tuner uit het Duitse Düsseldorf ging er in de korte tussentijd vandoor met de Ferrari California, die overigens wel heel erg veel trekjes heeft van de versie van Novitec Rosso.

Zoek de verschillen! De kleurstelling daargelaten dan, want voor de rest lijkt de Anderson Germany Karbon Edition als twee druppels water op het origineel naar het idee van Novitec Rosso. De voorspoilerlip, zij-skirts, roosters in de spatborden en achterspoiler; alle toegevoegde aerodynamica lijkt gekopieerd te zijn. Zelfs de 21 of 22 inch wielen zijn duplicaten. Zelfs zegt Anderson natuurlijk niet te hebben afgekeken van de Italiaanse Ferrari-specialist, maar wij twijfelen hier dus sterk aan.

515 pk
Ferrari CaliforniaQua motortuning hebben de Duitsers een streepje voor op hun verderop gelegen zuiderburen. Anderson heeft de 4.3 V8 een piekvermogen van 515 pk mee kunnen geven, 55 pk meer dan af fabriek en vijftien meer dan Novitec. Een beetje rommelen met de ECU en het monteren van een sportuitlaatsysteem stonden aan de basis hiervan. Het uitlaatgeluid kent overigens drie niveaus dat middels een klep in het uitlaattraject en een afstandsbediening in fases ten gehore gebracht kan worden. Daarnaast beschikt de auto over een in hoogte verstelbare vering. De maximale speelruimte bedraagt maar 75 mm (35 mm omlaag en max. 40 mm omhoog). Voor het interieur laat Anderson weten dat de mogelijkheden praktisch eindeloos zijn; de wens van de klant wordt ingewilligd.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model