Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ferrari 599

Nieuws: Ferrari 599

Hamann Ferrari 599 GTB met 673 pk

23.02.2007

Voor wie snel nog niet snel genoeg is komt Hamann met een tuningspakket voor de Ferrari 599 GTB. De jongste aanwinst van de Italiaanse sportautofabrikant werd door de Duitse tuner tot het uiterste gedreven. De Ferrari 599 GTB van Hamann heeft nog eens 53 pk extra. Zijn 6.0 liter V12 staat standaard al garant voor een vermogen van 620 pk. Dat neemt echter niet weg dat er niet nog een schepje bovenop kan. En dat vonden ze ook bij Hamann Motorsport. De Duitse Ferrari-tuner heeft de twaalfcilinder motor gekieteld tot 673 pk. De extra 53 pk´s zijn behaald dankzij diverse kleine aanpassingen aan de motor.Hamann Bodykit

Nieuws Ferrari 599Waar de ´standaard´ 599 GTB gesierd wordt door Italiaanse vloeiende lijnen en een zekere mate van bescheidenheid en elegantie heeft Hamann het sportieve karakter zoveel mogelijk proberen te benadrukken. Aan de voorzijde werden de Ferrari-logo´s verwijderd en monteerde Hamann een extra voorspoiler. Volgens de tuner is die laatste niet alleen goed voor een agressiever front, maar ook voor meer neerwaartse druk op de voorwielen. De zijlijn werd door Hamann beïnvloed dankzij de zijskirts en uiteraard springen ook de driedelige lichtmetalen wielen in het oog. Deze zijn deels zwart gelakt en hebben een doorsnee van 21 inch. Wie na het zien van de voorzijde nog twijfelt aan het potentieel van deze Duits-Italiaanse sportauto krijgt aan de achterzijde een duidelijke bevestiging. Niet alleen op het dak maar ook op de achterklep prijkt een spoiler. Verder spreken de driedelige diffusor en de vier uitlaatpijpen voor zich. Dit is onmiskenbaar een topsporter!

Interieur naar eigen wens

Nieuws Ferrari 599Aan het interieur wordt door Hamann standaard niets veranderd. De tuner laat echter weten dat elke wens van de klant in vervulling kan gaan. De ruime keuze uit kleuren en materialen biedt de mogelijkheid om het interieur geheel naar eigen smaak aan te kleden. Wie bang is zich als bijrijder onderweg te vervelen kan door Hamann ook een DVD-systeem, TV-ontvanger of PlayStation in laten bouwen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model