Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ferrari 488 Spider

Nieuws: Ferrari 488 Spider

Novitec maakt Ferrari 488 Spider nog lekkerder

10.11.2017

Als je miljoenen op je bankrekening hebt staan, dan kan zelfs de standaard Ferrari 488 Spider gaan vervelen. Gelukkig kun je dan nog terecht bij Novitec Rosso.please enter article here...

Deze tuner heeft een subtiel ogend tuningpakket ontwikkeld voor de fraaie convertible. Ja, dat pakket is te zien op bovenstaande foto's, zo subtiel zijn de nieuwe onderdelen. Onder andere de bumpers, side skirts, luchtinlaten, diffuser en spoiler zijn onder handen genomen. Voortaan worden deze onderdelen gemaakt van koolstofvezel, voor zover dat nog niet het geval was.

Om duidelijk te maken van wie de nieuwe onderdelen afkomstig zijn, staat de 488 Spider op een zeer fraaie set NF7-velgen. Ook is de handtekening van de tuner op de motorkap te vinden. Om het geheel af te maken klinkt de Ferrari ook alsof ie getuned is, want het uitlaatsysteem is vervangen door een exemplaar van Akrapovic.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model