Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: McLaren 570GT S Handling Package

Nieuws: McLaren 570GT S Handling Package

Stug type, de McLaren 570GT met S Handling Package

16.01.2018

McLaren gaat als een tierelier. En toch is het merk maar wat bang dat het niet naar ieders zin maakt. Daarom is er nu een sportpakket voor de 570GT, het model dat juist bedoeld was om meer comfort te bieden dan andere McLarens.

De Sport Series van McLaren bestaat uit de 570S, 570C en de 570GT. Die laatste is speciaal voor zij die niet zo nodig hoeven klappertanden onderweg. Maar wat doet McLaren nu: het introduceert het S Handling package voor haar vriendelijkste model. Wat het doet is de 570GT straffer maken door middels van andere veren. 15% stijvere vóór en 10% stugger achter. Ook de besturing staat ermee scherper afgesteld en met het sportpakket krijg je de software van de 570S, de meest sportieve Sport Series.
Tenslotte monteert McLaren tegen de meerprijs van zes mille dan ook nog extra kleverige Pirelli P Zero Corsa-rubbers. Kun je dan beter niet meteen een 570S kopen? Allicht wel, al verwacht dat McLaren dat liefst 60% van alle 570GT-koper het S Handling Package zullen aanvinken.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model