Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ferrari 458 Spider

Nieuws: Ferrari 458 Spider

Ferrari 458 Spider by Kahn Design

16.05.2013

Over het algemeen kun je als tuner weinig goeds doen aan de sportwagens van Ferrari. Dat het echter ook positief kan uitpakken bewijst Kahn Design met deze licht aangepakte Ferrari 458 Spider.

Aan deze 458 Spider zijn dusdanig kleine aanpassingen gedaan dat Project Kahn al snel ook het respect krijgt van fanatieke Ferrari-aanhangers. Een lagere vering, zwart geverfde remklauwen, hier en daar enkele matte accenten maken samen met de smaakvolle lichtmetalen velgen in de maten 21 inch vóór en 22 inch achter de 458 tot een smaakvol geheel, ook al is deze bij lange na niet meer origineel. Indien gewenst kan ook het interieur geheel naar eigen smaak worden aangekleed, maar waaruit de mogelijkheden precies bestaan wordt niet gemeld. Een blik in het interieur van de eerder getunede Ferrari FF leert echter dat Kahn ook hier niet snel extravagante materialen of ontwerpen zal toepassen. Anderzijds, de klant is altijd koning.

Haar in de wind
Onderhuids voert Kahn Design geen modificaties door. Dat betekent dat de huilende V8 uit Maranello nog steeds 570 pk en 540 Nm aan koppel produceert. Vanuit stilstand wapperen de haren binnen 3,4 seconden met 100 km/h door de wind, en voor de echte waaghalzen kan 320 km/h op de teller gezet worden.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model