Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ferrari 458 Lauda

Nieuws: Ferrari 458 Lauda

Zeer exclusief: Ferrari 458 Niki Lauda Tailor Made

18.11.2013

Als je een rasechte Niki Lauda-fan bent en je hebt een paar duiten op je bankrekening staan dan is het een prachtig idee. Je net aangekochte Ferrari 458 Italia door de maatwerkafdeling van de Italianen laten omtoveren tot een eerbetoon aan de racelegende.

Een Ferrari is op zichzelf staand al een bijzonder eigendom, maar met het Tailor Made-programma geven de Italianen de koper de kans een volledig exclusieve Ferrari te bezitten. Wat de klant ook wenst, het speciale Tailor Made-team van Ferrari speelt het klaar en dus was ook het verzoek van een Lauda-fan om een eerbetoon aan de Oostenrijkse F1-legende te ontwerpen niet te gek.

Tricolore
Deze bijzondere 458 Italia is geïnspireerd op de film "Rush", een Hollywood-film over het F1-gevecht tussen Niki Lauda en James Hunt, en werd ontworpen door een personal designer werkzaam bij het Maranello Style Center. Het meest herkenbaar is deze Lauda-Ferrari door zijn vele Italiaanse vlaggen. Zo is het dak wit gespoten met daarop de bijbehorende rode en groene streep en ook de achterspoiler is opvallend genoeg wit. Daarnaast springen de goud gespoten wielen meteen in het oog. Ook in de cockpit komt het Tricolore-motief herhaaldelijk terug en werden de stiksels op het dashboard, de zetels en het stuurwiel in een rood, wit en groene tint uitgevoerd.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model