Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ferrari 458 Italia

Nieuws: Ferrari 458 Italia

Draak en paard op Ferrari 458 Italia

11.04.2012

Ferrari verkoopt inmiddels twintig jaar auto’s in China en dat moet gevierd worden. Ter gelegenheid van het ´jubileum´ wordt een grote tentoonstelling georganiseerd én een speciale editie van de 458 Italia exclusief voor de Chinese markt geïntroduceerd.

Wie dacht dat gouden velgen alleen onder een Impreza WRX thuishoren heeft het volgens Ferrari mis. Bij deze tot slechts twintig stuks gelimiteerde 458 Italia - die simpelweg 'special edition' heet - zijn naast de vijfspaaks-wielen meerdere (interieur)details in het goud uitgevoerd. Het meest in het oog springt de goud/zwarte beschildering die over de lengte van de auto loopt en op de motorkap bestaat uit een draak direct boven het beroemde steigerende paard. Zowel het exterieur als interieur van de auto is uitgevoerd in de nieuwe en exclusieve kleur Marco Polo Red.

Longma
Ferrari 458De inspiratie voor de gelimiteerde 458 Italia komt van longma, een oud-Chinees thema dat betekent 'de kracht en geest van het legendarische draak-paard'. Hiermee vormt de auto volgens de Italianen een perfecte brug tussen de Chinese en Italiaanse cultuur. De 458 Italia special edition is alleen beschikbaar voor de Chinese markt en wordt over enkele weken gepresenteerd bij de opening van de tentoonstelling.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model