Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Ferrari 458 Italia

Nieuws: Ferrari 458 Italia

Anderson en Novitec tunen Ferrari 458

10.11.2011

In opdracht van een klant sloegen Anderson Tuning en Novitec Rosso de handen ineen om een Ferrari 458 te versieren. Uiteindelijk kreeg de bolide de bijnaam Carbon Edition en dat slaat de spijker op z’n kop wat versiersels betreft.

Alvorens Anderson zich uitleefde met carbon voorzag Novitec Rosso de 4.5 liter V8 van deze Ferrari 458 van meer vermogen. De achtcilinder kreeg er 53 pk bij waarmee het maximale vermogen op 623 pk is komen te liggen. Andere wielen en met een diameter van 21 vóór en 22 inch achter werden nadien gemonteerd. Vervolgens lieten de tuners de auto wat door z'n knieën zakken zodat de wegligging er nog iets op werd verbeterd.

Coating
Het gewenste carbongehalte is her en der verspreid over de koets te vinden. Voor zijn speciale lips gemonteerd en ook de zij-skirts zijn uit koolstofvezel opgetrokken. De spiegels, het dak en diverse ventilatieroosters zijn voorzien van een carbon coating, slechts een koolstofvezellaagje dus en geen complete panelen uit het peperdure materiaal. Extra detaillering is aangebracht door de raampartij en de achterlichten donkergetint te maken. Het interieur wijkt ook behoorlijk af van de standaard uitvoering. Alles op wens van de klant, een profvoetballer om wat preciezer te zijn.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model