Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Dodge

Nieuws: Dodge

Gedonder van Dodge

03.03.2008

Zo vaak gebeurt het niet dat er een nieuw merk op de markt komt. Nu is Dodge ook niet echt nieuw, maar het feit dat ze speciaal voor Europa auto’s gaan maken, is dat wel.

De Caliber is een aparte auto: hij lijkt heel groot, maar toch valt hij in de klasse van de Golf, de Astra etc. De Caliber is eigenlijk een kruising tussen hatch, station en SUV – in dat opzicht vergelijk je hem nog het best met de Golf Plus. Vooralsnog is deze speciaal voor Europa ontwikkeld auto nog een prototype, maar het productiemodel dat in 2006 volgt, wijkt naar verwachting nauwelijks af van dit toch wel indrukwekkend ogende apparaat.dodge caliber Of dat indrukwekkende op prijs wordt gesteld door de Europese clientèle, moet overigens nog worden afgewacht. Na deze Caliber staan er nog meer Dodges op het programma: eerste een SUV op basis van de Jeep Cherokee en vervolgens een sedan in de klasse van de VW Passat. Ook niet onbelangrijk: Dodge kondigt bij voorbaat aan veel sportiviteit voor relatief weinig geld te bieden.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model