Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Dodge Challenger SRT8

Nieuws: Dodge Challenger SRT8

Teaserfoto´s

12.12.2007

Dodge onthult in februari de productieversie van de Challenger. De auto debuteerde begin 2006 als conceptcar op de NAIAS in Detroit. Twee jaar later is het dan eindelijk zover en gaat Dodge de auto in productie nemen.

Dodge Challenger

Dodge heeft de eerste foto´s vrijgegeven van de productieversie van de Challenger. Het model gaat voluit Challenger SRT8 heten en is sinds 3 december officieel in de verkoop gegaan. Dodge spreekt nu al van een groot succes aangezien er op de eerste dag al 4.300 orders zijn geschreven. Dat is hoog aangezien nog niemand de auto in zijn productierijpe gedaante heeft gezien. De foto´s die Dodge nu heeft vrijgegeven doen echter sterk vermoeden dat de conceptcar slechts in detail is aangepast voor het productiestadium.

Chicago Auto Show 2008

Op 6 februari 2008 zal Dodge de auto onthullen op de Chicago Auto Show. Niet veel later staat het model ook bij de dealers. Een komst naar Europa staat vooralsnog niet gepland.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model