Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Dit is 'm: de Tesla Model S als stationwagon

Nieuws: Dit is 'm: de Tesla Model S als stationwagon

Dit is 'm: de Tesla Model S als stationwagon

21.12.2017

Voor grote gezinnen is de Tesla Model S misschien niet de meest praktische auto, maar daar gaat Qwest verandering in brengen.

De Tesla Model S Wagon zat er al een tijdje aan te komen. RemetzCar kondigde eerder al aan met een ombouwkit te komen, maar Qwest is ze nu te snel af met een werkend prototype. Qwest specialiseert zich in koolstofvezel kits, dus drie keer raden welk materiaal er bij de ombouw van de Model S gebruikt is.

Qwest ging aan de slag met een Model S P90D en heeft de kit zo goed als af. Dat had nogal wat voeten in de aarde, want de Model S zit vol sensoren en elektronica. Die moet je allemaal checken, zodat je geen storingen veroorzaakt met je nieuwe onderdelen. Qwest riep ook de hulp in van Tesla zelf, zodat ook toekomstige software-updates geen roet in het eten gooien.

And finally... the bit you've all been waiting for. A few of you doubted it was even real..captured earlier today the moment that @TeslaTed very own P90D-SB connected to the #ElonMusk network became visable and moved #theteslashootingbrake #british @BBC_TopGear @FullyChargedShw — Qwest Norfolk (@QwestNorfolk) December 16, 2017

De coachbuilder deelde afgelopen weekend de eerste video van het werkende prototype. Zoals gezegd zijn de nieuwe onderdelen grotendeels gemaakt van koolstofvezel, zodat de auto wel groter wordt, maar niet veel zwaarder. Het is helaas nog niet bekend wat de kit moet gaan kosten, dus nog even geduld voor verdere details.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model