Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Dit gaat de nieuwe Volkswagen Polo GTI kosten

Nieuws: Dit gaat de nieuwe Volkswagen Polo GTI kosten

Dit gaat de nieuwe Volkswagen Polo GTI kosten

08.11.2017

Er hangt eindelijk een prijskaartje aan de Volkswagen Polo GTI. Voor 29.590 euro mag jij wanneer je wilt het gaspedaal van deze hot hatch intrappen.

De vernieuwde Volkswagen Polo zag in juni het levenslicht en in september kregen we ook de GTI-variant voorgeschoteld. Hij is opnieuw iets krachtiger dan zijn voorganger, al zijn de verschillen klein: 200 tegenover 192 pk. De 2.0 liter viercilinder genereert verder 320 Nm koppel, dus plezier gegarandeerd. Qua prestaties koop je voor 29.590 euro een Polo GTI die niet veel sneller is dan zijn voorganger. De automaat trekt in 6,7 seconden door naar de 100 kilometer per uur en bij 237 km/h is de koek op. Dat zijn nagenoeg dezelfde cijfers als de vorige Polo GTI-generatie, dus daar hoef je het helaas niet voor te doen.De Polo GTI met DSG-bak wordt vanaf eind november geleverd. De versie met handgeschakelde versnellingsbak laat nog tot het voorjaar van 2018 op zich wachten.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model