Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Dealer zet alleen Bugatti Veyron-interieur te koop

Nieuws: Dealer zet alleen Bugatti Veyron-interieur te koop

Dealer zet alleen Bugatti Veyron-interieur te koop

11.12.2018

Mocht je nog een weelderig interieur zoeken voor je eigen trots, hier een kans.

Exclusief, zeldzaam en ontiegelijk snel of niet, veel Veyron-eigenaren hebben toch besloten hun exemplaar ter overname aan te bieden. Zo had Braman Motors, een autodealer in Miami dat handelt in zeer uiteenlopende merken, ook een Bugatti Veyron te koop. Inmiddels is die verkocht, maar zit het bedrijf nog wel met het originele interieur ervan opgescheept. En daarom wordt dat nu separaat aangeboden tegen een vraagprijs van 150.000 dollar, omgerekend zo'n 110.000 euro.

Liever zwart
Een gebruikte Veyron kost nog altijd tussen 1 en 1,5 miljoen. De vraagprijs voor diens interieur alleen lijkt dus redelijk te zijn. Maar ja, vind maar eens iemand die enkel op een paar stoelen, deurpanelen en een dashboard van zeer specifiek afmetingen en design zit te wachten… Mocht je je afvragen hoe deze bijzondere aanbieding tot stand is gekomen: de betreffende Veyron-koper was niet gecharmeerd van de kaneelkleur en prefereerde liever zwart. Een ombouw was wat volgde

.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model