Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Dark Tungsten RS250 Evoque

Nieuws: Dark Tungsten RS250 Evoque

Dark Tungsten RS250 Evoque is bruut

23.08.2012

Sinds kort werken Land Rover en Bowler, bekend van Dakar-achtige Land Rover’s, inniger samen. Wij zeggen: laat ze even bij Kahn Design aankloppen mochten ze geen inspiratie hebben voor hun eerste gezamenlijke vrucht. Dit is Dark Tungsten RS250 Evoque, en bruut dat ie is!

De Dark Tungsten RS250 Evoque van Kahn Design zou zo door kunnen gaan als de nieuwe Bowler, bekend van hun offroadkanon, de Wildcat. Nu bevat de Range Rover Evoque van zichzelf al een gespierd uiterlijk, maar Kahn Design trekt naar een wel heel hoog plan. De krachtige, zo breed mogelijk getrokken voorspoiler, gigantische dakspoiler en grove diffuser hebben hier het grootste aandeel in, maar ook de fikse 22 inch RS600-wielen doen een duit in het zakje. Spuit het geheel vervolgens in een ietwat sinister kleurtje en je hebt al snel een woest ogende auto.

Rode ogen
Binnen de Dark Tungsten RS250 is er enkel ruimte tot ongekende weelde. Er is leder zover het oog reikt. Zo'n beetje elk oppervlak heeft een laagje koeienhuid gekregen. Zwart en grijs voeren de hoofdtinten, met hier en daar een glimmend detail van aluminium. Let ook even op de klokken van het instrumentarium. Als roodaanlopende ogen vanwege innerlijke furie lijken de tellers de bestuurder aan te kijken. Gaaf toch?! Overigens gaat het bij de Dark Tungsten RS250 enkel om optisch tuning, onderhuids is de auto vrij van aanpassingen. Kahn Design levert die ook niet voor deze Evoque.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model