Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Dacia vernieuwt gamma

Nieuws: Dacia vernieuwt gamma

Dacia pakt uit: halve gamma op de schop

15.09.2016

De Dacia-stand op de Paris Motor Show belooft overvol te worden. Het Roemeens-Franse merk neemt namelijk vier vernieuwde modellen mee naar de catwalk.

Dacia heeft de Autosalon van Parijs uitgekozen om de vernieuwde Sandero, Sandero Stepway, Logan en Logan MCV voor te stellen. De Roemenen hebben zich bij de opgefriste varianten vooral geconcentreerd op de voorzijde, waar het nieuwe familiegezicht van Dacia prijkt. Door middel van een nieuwe voorbumper, gewijzigde grille en hertekende koplampunits met LED-verlichting zijn de modellen weer klaar voor de toekomst. Ook de verlichting aan de achterzijde is licht bijgewerkt meldt Dacia. Beelden hiervan ontbreken vooralsnog.

Meer detail volgen
Naast het strakgetrokken exterieur heeft Dacia tevens wijzigingen doorgevoerd in het interieur en de techniek. Welke dat precies zijn vermeldt de fabrikant echter niet. Dat blijft nog even geheim tot de officiële onthulling in Parijs op donderdag 29 september. Wordt vervolgt!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model