Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Dacia Sandero

Nieuws: Dacia Sandero

Nieuwe Sandero in Parijs

03.05.2012

De komende Autosalon van Parijs wordt een heus feestje voor Dacia. Niet alleen debuteert in de Franse hoofdstad de Dokker, een bestelwagen op basis van de Renault Kangoo, en mogelijk de nieuwe Logan, ook de nieuwe Sandero gaan we daar voor het eerst zien. De Estate daarvan volgt in 2013.

Dacia is in no-time haar modellenprogramma aan het uitbreiden. De 5- en 7-persoons Lodgy, waarmee we momenteel in en rond de Marokkaanse stad Marrakech rijden, zal in september de showrooms binnenrijden en nog diezelfde maand worden in Parijs de nieuwe Dokker en Sandero gepresenteerd. Over de eerstgenoemde en de nieuwe Logan schreven we gisteren al, maar daarover hebben we nog meer informatie weten te winnen. Zo komt de vierdeurs Logan zoals al verwacht niet naar Nederland. Het argument daarvoor bedraagt simpelweg een kwestie van te weinig Nederlandse vraag naar (compacte) sedans. In plaats daarvan gaan we kennismaken met de nieuwe Sandero die er ook als Estate komt en daarmee de Logan MCV zal opvolgen. In de loop van 2013 verschijnen ze op de markt, maar verder wil moederbedrijf Renault er nog niets over kwijt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model