Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Dacia Sandero Stepway

Nieuws: Dacia Sandero Stepway

Nieuwe Dacia Sandero als Stepway

27.09.2012

De Autosalon van Parijs is voor Dacia belangrijker dan ooit tevoren. Nu blijkt namelijk niet alleen de Logan en Sandero maar ook de gloednieuwe Stepway zijn debuut te beleven in de Franse hoofdstad.

Net als bij de voorgaande generatie gaat Dacia de Sandero leveren in een stoere Stepway-uitvoering. De meest opvallende veranderingen zijn natuurlijk de vele extra's die op de koets zijn geschroefd. Zo zien we bodembeschermers voor en achter, mistlampen voor, een tweekleurige bumper, verbrede wielkasten, 16 inch lichtmetaal en dakdragers. Daarnaast staat de Stepway 40 mm hoger op zijn wielen dan de reguliere Sandero, die ook in Parijs zijn werelddebuut zal beleven.

Uitrusting
Om de Stepway ook aan de binnenzijde te onderscheiden van de Sandero zal hij voorzien worden van een specifieke bekleding en grijze stiknaden. Het model wordt leverbaar in twee varianten. De instapper geeft je de looks zonder verder iets toe te voegen. De rijker uitgeruste Stepway is voorzien van multimediasysteem MEDIA NAV, airconditioning, snelheidsregelaar en parkeersensoren. Het motorenpalet van de Stepway bestaat uit de TCe 90 en dCi 90 die ook in de Logan en Sandero leverbaar zijn. Voor de benzine betekent dit een verbruik van 5,4 l/100 km en een CO2-uitstoot van 125 g/km. Voor dieselaars komt het verbruik op 4,1 l/100 km en 105 gram CO2 per kilometer.

De Dacia Sandero Stepway debuteert in Parijs naast de nieuwe Logan en Sandero.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model