Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Dacia Sandero Série Limitée Blackline

Nieuws: Dacia Sandero Série Limitée Blackline

Dacia Sandero krijgt in zwart gehulde speciale editie

07.10.2014

Dacia laat toch nog van zich horen tijdens Parijs door de Sandero Série Limitée Blackline te introduceren. De naam Blackline staat precies voor hoe de Dacia er uitziet; hij is bijna volledig gehuld in het zwart.

De donkere kleur van de Dacia Sandero Série Limitée Blackline komt terug op veel plekken zoals de spiegelkappen, B-stijl en van binnen op de middenconsole en stuurwiel. De carrosserie is verkrijgbaar in acht kleuren waaronder de exclusieve Gris Comète. Deze kleur is enkel voor de Série Limitée Blackline te bestellen. De speciale uitvoering is rijker uitgerust dan het standaard model. Als basis dient het Lauréate-niveau. Deze is aangevuld met cruise control, 15 inch lichtmetalen velgen en een lederen stuurwiel.
Veel keus voor de aandrijving van de gelimiteerde Dacia is er niet. Hij komt enkel met de TCe 90-motor. Deze benzinemotor met turbo heeft een CO2-uitstoot van 116 g/km en een verbruik van 5,0 l/100km.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model