Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Foto's: Nieuws Dacia Logan YAV III

Nieuws: Dacia Logan YAV III

Weekendje weg?

03.09.2009

Kamperen kan voordeliger. Met deze gedachte heeft Dacia een compacte camper op basis van de Logan MCV gepresenteerd tijdens de Caravan Salon 2009 in Düsseldorf. De zogeheten Young Activity Van III is nog een studie, maar productieplannen zijn er zeker.

Mocht de Dacia Young Activity Van III in productie gaan dan zal het ongeveer halverwege 2010 op de markt verschijnen tegen een richtprijs van € 15.000,-. En dat is aanzienlijk goedkoper dan de reguliere motorhomes. De YAV III is in samenwerking met kampeer- en caravanspecialist Hymer ontwikkeld en biedt in kampeeropstelling plaats aan maximaal vier personen; twee volwassenen en twee kinderen. Wordt de YAV III als vervoersmiddel gebruikt dan kunnen er vijf mensen plaatsnemen, net zoveel als in een normale Logan MCV.

Skibox
Dacia LoganDe enorme koffer op het dak is bevestigd op de conventionele dakrails en op twee manieren te gebruiken. In eerste instantie natuurlijk voor kampeerdoeleinden en anders gewoon als de bekende skibox cq. dakkoffer. Klap je de box met maximaal 80 centimeter richting de hemel dan ontstaat er een tweepersoonsbed van 200 x 137 cm. Deze ´eerste verdieping´ is te bereiken via een luik in het dak van de Dacia. Kokkerellen kan in het kleine keukentje op de 'begane grond' en een waterinstallatie en verwarminginstallatie zijn tevens aanwezig. In normale toestand blijft de totale hoogte van de YAV III onder de twee meter en zodoende kan het in de meeste garages bij huis geparkeerd worden.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model