Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Dacia Lodgy

Nieuws: Dacia Lodgy

Dacia Lodgy Gezinsauto van het Jaar 2013

09.10.2012

Ben je op zoek naar een gezinsauto? Dan moet je volgens de ANWB bij Dacia zijn. De Lodgy is namelijk bestempeld als meest geschikte keus voor een familiewagen.

Nadat de Ford Focus vorige week met de eer voor 'Zakenauto van het Jaar' mocht gaan strijken is het dit keer de beurt aan Dacia. Zij mogen namelijk heel 2013 de Lodgy aan gaan prijzen als de beste gezinsauto. De ANWB heeft dit bekend gemaakt en roemt de Lodgy vanwege zijn gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Je krijgt voor € 15.290,- immers een 4,50 meter lange auto die bovendien 827 liter aan bagageruimte kan meenemen.

Eisen
Niet elke auto kan tot beste gezinsauto worden uitgeroepen. De ANWB stelt dat de auto minimaal vier deuren moet hebben, voorzien moet zijn van op zijn minst energielabel C en een maximum vanafprijs van € 35.000,- mag hebben. Het waren uiteindelijk de Mercedes-Benz B-klasse, Ford Focus, Hyundai i30 SW en Toyota Prius Wagon die het af moesten leggen tegen de Lodgy. Het is de eerste keer dat Dacia de titel in de wacht sleept.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model