Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Dacia Lodgy Stepway

Nieuws: Dacia Lodgy Stepway

Dacia Lodgy nu ook als stoere Stepway

31.03.2015

Na onder meer de Logan en Sandero presenteert Dacia nu ook een Stepway-versie van de Lodgy in ons land. De MPV krijgt hierdoor enkele visuele kenmerken van een crossover en staat daardoor net even wat stoerder op zijn wielen.

De Dacia Lodgy Stepway is volgens het bekende Stepway-concept aangekleed. We zien onder meer zwarte zijskirts en wielkastverbreders. alsook skidplates in chroomkleur. De dakrails, buitenspiegelkappen en 16 inch lichtmetalen 'Panache'-wielen zijn in 'Dark Metal' uitgevoerd. De Stepway-striping maakt het plaatje aan de buitenzijde compleet.
Van binnen is het interieur volledig antraciet uitgevoerd met blauwe accenten en de letters Stepway in de stoelbekleding.

Twee motoren
Dacia levert de Lodgy Stepway met keuze uit een TCe 115 benzine- of een dCi 110 dieselmotor. Hij is leverbaar als vijf- en zevenzitter en er zijn vijf exterieurkleuren beschikbaar waaronder de exclusief voor de Stepway leverbare kleur Bleu d'Azurite. De prijzen beginnen bij € 18.790,- voor de vijfpersoons Dacia Lodgy Stepway TCe 115. De meerprijs van de zevenzitsversie bedraagt € 900,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model