Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Dacia Duster

Nieuws: Dacia Duster

Prijzen voor nieuwe Dacia Duster

07.12.2017

Eind januari zet Dacia de nieuwe Duster in de showroom en die is moderner, luxer, stiller en veiliger. Maar ook duurder.

De kenners (en dat zijn er velen) zie het natuurlijk meteen: de nieuwe Dacia Duster is dan weliswaar niet in formaat gegroeid, verder is 'ie in alle opzichten meer een compacte SUV van deze tijd.Zo is het exterieur flink opgefrist en kreeg 'ie zelfs een compleet nieuw dashboard. Ook qua luxe, afwerking en veiligheid zijn er stappen gemaakt aan de hand van diverse elektronische infotainment- en assistentiesystemen. Dit alles zonder de bewezen offroadcapaciteiten hieronder te laten lijden. Klinkt als een goed-nieuws-show. Maar weet ook dat Dacia hier gemiddeld bezien zo'n 1.000 euro extra rekent.

Prijzen
Was de oude Duster er vanaf ruim 18 mille. De nieuwe staat in de boeken voor € 19.230,- zonder veranderingen aan de aandrijflijn. Ook beschikt de instapper nog altijd over de 125 pk sterke TCe-benzine met voorwielaandrijving. Wel luisteren de uitvoeringen voortaan naar andere namen, zoals Essential, Comfort en Prestige, maar of Dacia de standaarduitrusting van elk ook heeft aangepast ten gunste van de klant, is onduidelijk. De Comfort en Prestige, tevens voorzien van TCe met 125 pk, zijn er voor respectievelijk € 20.680,- en € 22.180,-.Graag 4x4-aandrijving? Dat kan opnieuw. Je betaalt dan op z'n minst honderd euro meer dan de Duster TCe Prestige 4x2. Dieselen is niet mogelijk, maar er verschijnt in een later stadium nog wel een SCe Bi-Fuel motor met 115 pk. De prijs daarvan volgt nog.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model