Auto Salon Genève 2013
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Dacia Duster Aventure

Nieuws: Dacia Duster Aventure

Stoere Dacia Duster Aventure

06.03.2013

De Dacia Duster is niet meteen de meest stoere SUV momenteel te koop. Met de Dacia Duster Aventure komt daar enigszins verandering in. De toevoeging Aventure is namelijk niet zomaar achter zijn naam geplakt.

Onopgemerkt zal de Aventure-uitgave van de Duster niet passeren. Het model is aangekleed met een hoop extra bescherming, waarvan die ter hoogte van de dorpels en stootplaten onder de voor- en achterbumpers de meest cruciale zijn. Extra verlichting op het dak moet ervoor zorgen dat je zelfs in het donker alle putten en bulten goed ziet, maar als het toch mis loopt, dan zorgen rode pijlen op de koets (waar de sleepogen en krikpunten zitten) alvast voor minder delicaat zoekwerk. De koets is nog getooid met een specifieke stickerset waarvan de print zowel de flanken als het dak siert. Wit en zwart worden de enige beschikbare tinten, en je rijdt steeds op stalen 16-inchers.

Modder
De binnenaankleding is eveneens uniek. De Duster Aventure verwelkomt je met z'n naam en een kompas-opdruk op het meubilair, en met een zwart gelakte middentunnel. Een Garmin GPS-systeem met topografische kaarten en een geïntegreerde voet (niet te verwarren met een geïntegreerd scherm uiteraard) maakt het plaatje compleet. Een beetje modder schrikt de Duster Aventure ook niet af, gezien de specifieke vloerbekleding. Maar of de auto het ook effectief kan verteren, hangt af van de versie. Je kan immers met zowel benzine- als dieselmotoren kiezen voor een voorwielaangedreven versie, dan wel opteren voor een exemplaar dat met vier aangedreven wielen uitdagend terrein aanpakt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model