Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Dacia Dokker Stepway

Nieuws: Dacia Dokker Stepway

Dacia Dokker ook als Stepway

08.11.2012

Dacia heeft grotere plannen met haar Stepway-formule. Na de Sandero Stepway heeft de Dokker eenzelfde behandeling ondergaan.

Dacia presenteerde de Dokker Stepway op de Istanbul Motor Show. Het recept is gelijk aan dat van de Sandero Stepway. Aan de hand van kunststof opzetstukken op de bumpers en wielkasten, kunstmatig verbrede dorpels, grotere wielen en dakrails oogt de Dokker ineens een stuk ruiger. Ook het feit dat de speciale uitvoering wat hoger op z'n poten staat draagt hieraan bij. Echt adequate terreinauto zullen de Stepway-modellen overigens nooit worden, de formule draait vooral om z'n looks.

Summiere info
Hoewel Dacia de Dokker Stepway met trots onthulde, is de informatie rond het model uiterst summier. De Nederlandse importeur van het merk zegt dat de auto in eerste instantie is bedoeld om mee te showen en als hij al op de markt komt - wat aannemelijk is - dan zal dat waarschijnlijk eerst in Turkije zijn. Of de rest van Europa en zo ook Nederland wordt bediend is nog onzeker.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model