Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Dacia Aniversare

Nieuws: Dacia Aniversare

Dacia Sandero en Logan als Aniversare

21.07.2011

Dacia is vijf jaar en Nederland en dat viert het met de Sandero en de Logan MCV Aniversare. De Duster was er al in deze lustrumuitvoering welke in het teken staat voor meer luxe en comfort tegen een aantrekkelijke prijs.

De Dacia Sandero en Logan MCV Série Limitée Aniversare zijn gebaseerd op de uitvoering Ambiance en voor de gelegenheid aangevuld met nieuwe grijze bekleding voorzien van witte details, interieurdetails in chroomkleur met satijnglans, een standaard radio/CD-speler met MP3-ondersteuning en stuurwielbediening en mistlampen in de voorbumper. Optioneel kan daar voor slechts 395 euro nog airconditioning aan toegevoegd worden. Prijzen beginnen bij € 9.290,- voor de Sandero Aniversare en bij € 11.990,- Logan MCV Aniversare.

Nieuw interieur Sandero en Logan MCV
Dacia Logan MCVTegelijkertijd met de lancering van de nieuwe Aniversare-modellen tilt Dacia het interieur van de Sandero en de Logan MCV naar een hoger plan. Het huidige Lauréate-interieur dat geleverd wordt op de Sandero en Logan MCV wordt vervangen door het interieur van de Série Limitée Black Line. Deze is volgens de fabrikant eleganter dan voorheen dankzij bekleding in antraciet en interieurdetails in grijs met satijnglans. De standaarduitrusting, opties en versieprijzen blijven ongewijzigd. De Série Limitée Black Line wordt per 1 augustus stopgezet.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model