Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Crysler draadloos opladen

Nieuws: Crysler draadloos opladen

Draadloos opladen in een Chrysler

16.04.2012

Het was de volgende stap in telefoonintegratie in auto’s: het draadloos kunnen opladen van je mobiel tijdens het rijden. En het is Chrysler dat deze mogelijkheid als eerste grote autofabrikant biedt.

Om de innovatieve oplaadfunctie te kunnen gebruiken dient de mobiele telefoon nog wel geïnstalleerd te worden in een speciale houder die eruit ziet als een beschermhoesje. Pas daarna wordt de integratie voltooid voor snoerloos bijtanken van de telefoonaccu.

Lancia
De accessoirepartner van Chrysler, Mopar, heeft het snufje ontwikkeld en zal het als eerste aanbieden in de Dodge Dart, een nieuw model dat binnenkort bij de Amerikaanse dealers arriveert en gebruikmaakt van Fiat-techniek. De Amerikanen betalen een meerprijs van € 200,- voor dit extra gemak. Later volgt het in andere modellen van Chrysler en aannemelijk is dat het draadloos oplaadsysteem na verloop van tijd ook verkrijgbaar zal zijn in modellen van Lancia en Fiat.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model