Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Foto's: Nieuws CRD Infiniti FX

Nieuws: CRD Infiniti FX

Stylingupgrade voor Infiniti FX van CRD

04.11.2009

Infiniti-tuners zijn schaars. Zelfs zo schaars dat wij er geen wisten te noemen. Tot nu, want het Duitse Car Research & Development (CRD), dat onderdeel is van Brabus, blijkt zich met de Infiniti FX te hebben bemoeit.

Infiniti is pas sinds vorig jaar aanwezig op Europese grond en dat is één van de voornaamste redenen waarom er hier nog maar weinig specialisten van dit Japanse merk te vinden zijn. Brabus heeft CRD de opdracht gegeven zich op Infiniti te storten want daarmee bewijst het opnieuw een marktleider in de tuningbranche te zijn. CRD is een bedrijf dat in opdracht van diverse internationale autofabrikanten en nationale importeurs accessoirelijnen ontwikkeld en kan dus niet worden gezien zoals een tuner als Brabus die bestaande automodellen naar eigen wenst aanpast. Een beetje zoals Progress Europe dat hier in Nederland is.

Win-win
Infiniti FXDe Infiniti FX die je hier ziet is in samenwerking met Infiniti Europa ontwikkeld en wordt als Limited Edition in de markt gezet om beide bedrijven onder de aandacht te brengen. De grote SUV is dankzij CRD voorzien van subtiele accessoires als speciale 21 inch turbine-wielen, donkergetinte grille en luchtinlaten in de voorspatborden en een gelijkkleurige dakrailing. Binnenin treft je een mix tussen chic en sportiviteit. Het dashboard en de stoelen zijn bekleed met fijnleder en afgewerkt met contrasterende bruine stiksels. Het donkerbruin komt ook terug in de verschillende accenten van carbon en de A- eb B-stijlen zijn gehuld in alcantara. Onder het koetswerk doet de 5.0 liter V8 dient die nog immer goed is voor een vermogen van 390 pk.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model