Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Corvette Stingray

Nieuws: Corvette Stingray

Callaway bereidt Corvette GT3 voor

26.07.2013

Callaway was in de jaren ’80 en ’90 een grote naam, maar kwam daarna een klein beetje in de vergetelheid. Gelukkig steekt het Amerikaanse merk de laatste tijd haar hoofd weer boven het maaiveld uit. Zo ook nu met de Corvette Stingray GT3.

Wat een brute machine, zeg! Callaway is in voorbereiding op het volgende FIA GT3-seizoen en van plan daaraan deel te nemen met een speciaal geprepareerde racer op basis van de nieuwe Corvette Stingray. Over wat er precies onder de body schuilgaat wordt vaak erg vaag gedaan om zich door de concurrentie maar niet het kaas van het brood te laten eten, maar op basis van de looks kan het niet anders dat deze Callaway Corvette bol staat van de peekaa's.

Prolongatie
De feitelijke ontwikkeling van de nieuwe Corvette GT3 ligt trouwens in handen van Callaway Competition. Opmerkelijk genoeg is dat dit bedrijf niet in Amerika gevestigd is zoals het moederbedrijf Callaway Cars, maar in Leingarten, Duitsland, zo'n 150 kilometer van Frankfurt. En dat is de successen van het performance-bedrijf aan te zien. Sinds 2007 weten de Callaway Corvette's regelmatig de in Europa geboren fabrikanten af te troeven. Aan de Corvette Stingray GT3 om dit vast te houden.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model