Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Compacte Infiniti

Nieuws: Compacte Infiniti

Eerste teaser compacte Infiniti

08.02.2011

De komst van een compacte Infitini was al aangekondigd, maar nu heeft het Japanse bedrijf de eerste teaser vrijgegeven. Hiermee voert Infiniti de spanning langzaam op naar zijn onthulling tijdens de Autosalon van Genève.

"Infiniti legt op dit moment de laatste hand aan een studiemodel die past onder de huidige G. Net als elke Infiniti, zal de auto totaal anders zijn dan hetgeen momenteel aangeboden wordt door onze concurrenten," aldus Andy Palmer, Senior Vice President voor Infiniti. Een ingewikkelde taak aangezien één van zijn directe concurrenten, de BMW 1-serie, zowel als drie- en vijfdeurs hatchback, coupé, cabriolet en als SUV (weliswaar in de vorm van de X1) al beschikbaar is. Gezien de vrijgegeven teaser zetten wij in op een drie of vijfdeurs hatchback, dan wel coupé.

Wat Infiniti exact voor ons in petto heeft zal duidelijk worden wanneer de deuren van de Autosalon in Genève zich op 1 maart openen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model