Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Citroen Hypnos

Nieuws: Citroen Hypnos

Studiemodel Citroen: de Hypnos

04.09.2008

Citroen heeft de smaak van het SUV segment te pakken. Na de succesvolle introductie van de C-crosser beraadt Citroen zich momenteel op een verdere ontwikkeling in het segment met het studiemodel de Hypnos. Deze crossover wordt op de Autosalon van Parijs geïntroduceerd.

Citroën HypnosDe Hypnos is een combinatie van een SUV met een Berline. En straalt daarmee de elegantie van een limousine uit en herbergt een ruimte van een SUV. Met de ontwikkeling ervan is vooral met milieu aspecten rekening gehouden. Citroen claimt een motor te brengen met 200 pk met slechts een brandstofverbruik van 4,5 liter op 100 kilometer. De CO2 uitstoot zou daarbij slechts 120 gram per kilometer moeten bedragen.
Welke exacte motoren de Hypnos zal voortbrengen heeft Citroen nog niet bekend gemaakt, maar kijken we naar de naam en reeds genoemde variabelen, is een aandrijving met hybridetechniek zeer waarschijnlijk. Meer informatie volgt snel.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model