Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Citroën Grand C4 Picasso

Nieuws: Citroën Grand C4 Picasso

Prijzen Citroën Grand C4 Picasso

11.07.2013

Citroën Nederland heeft de prijzen van de kakelverse Grand C4 Picasso bekend gemaakt. Rondrijden in de Franse zevenzitter kan vanaf € 27.690,-.

Om meteen duidelijkheid te verschaffen, de opbouw van de prijzen zijn identiek aan die van de 5-zits C4 Picasso. Dit betekent dat niet alleen de uitrustingsspecificaties overeenkomen, maar tevens dat het model in vijf dezelfde uitrustingsniveaus leverbaar wordt. Hierbij wordt de basis gevormd door de Attraction welke standaard over airconditioning, cruise control, elektrische ruiten en spiegels, Hill Start Assist en Keyless start beschikt. Wens je meer luxe dan biedt Citroën de keuze uit de Tendance, Intensive, Business en de Exclusive. Speciaal voor de lancering van de Grand C4 Picasso heeft Citroën een introductiepakket samengesteld. Dit pakket bestaat uit LED 3D achterlichten, 17 inch lichtmaal, Park Assist System, dodehoekdetectie en parkeersensoren voor en kost slechts € 895,-. Een klantvoordeel van ruim € 1.000,-.

Meerprijs van € 1.900,-
Maar wat kost de Grand C4 Picasso precies? Citroën meldt dat het prijsverschil tussen de 5- en 7-zits C4 Picasso exact € 1.900,- bedraagt op alle uitvoeringen. De vanafprijs voor de VTi 120 Attraction komt zodoende uit op € 27.690. De andere benzinemotor in het assortiment, de THP met 155 pk, wordt standaard gekoppeld aan het Tendance-uitrustingsniveau en kost minimaal € 30.640,-. Dieselen kan in drie smaken, namelijk met de e-HDi 90, de e-HDi 115 en de BlueHDi 150. De modellen staan voor respectievelijk € 30.490, € 32.390,- en € 34.190,- in de prijslijst en genieten bij zakelijk gebruik van 20% bijtelling. We moeten er overigens wel bij vermelden dat de BlueHDi 150 pas leverbaar is vanaf november.

Business uitvoering
Speciaal voor de zakelijk rijder biedt Citroën de Grand C4 Picasso tevens aan als Business. Deze uitvoering wordt standaard uitgerust met onder andere Touchscreen navigatiesysteem, 16 inch lichtmetaal, automatische airconditioning en keyless entry en start. De uitvoering kent een vanafprijs van €28.690,-. Het Franse merk verwacht echter het meeste van de Business versie met handgeschakelde e-HDi 115 motor. Dit model kost €31.890,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model