Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Citroën DSX

Nieuws: Citroën DSX

Citroën DSX toont glimp

26.03.2013

Tijdens de opnames van een promotievideo in Frankrijk werd de crossover van Citroën’s DS-lijn betrapt. Het model maakt binnenkort zijn debuut en dankzij deze lekkage hebben we een eerste glimp op kunnen vangen.

Over de naam van de nieuwe crossover bestaan nog enige twijfels. Waarschijnlijk zullen de Fransen voor de concept DSX gebruiken, maar of die naam ook in het productiemodel te vinden is, is nog maar de vraag. Dat het een DS-model betreft is wel duidelijk, gezien het grote logo op de grille. En met die grille is iets bijzonders aan de hand. Er zijn geen horizontale of verticale plastic sleuven te vinden, wat erop zou kunnen wijzen dat de concept wel eens een hybride of volledig elektrisch model zou kunnen zijn.

Shanghai
Voor de echte bevestiging zullen we moeten wachten totdat de officiële video door Citroën wordt vrijgegeven. Over een maand weten we in ieder geval alles over de nieuwe concept, wanneer de Shanghai Motor Show begint. Daar zal de Citroën DSX voor het eerst te zien zijn.q

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model