Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Citroën DS5 Hybrid4

Nieuws: Citroën DS5 Hybrid4

Citroën DS5 Hybrid4 alsnog met 14%

06.08.2012

In een tweede poging is Citroën erin geslaagd de DS5 Hybrid4 alsnog in de bijtellingscategorie van 14% te krijgen. Voor particulieren kopers geldt dat ze geen wegenbelasting hoeven te betalen.

Met een gemiddelde uitstoot van 99 gram CO2 de kilometer moeten bestaande zakelijke rijders van de Citroën DS5 Hybrid4 genoegen nemen met het afdragen van 20% bijtelling. Leaserijder die nu kopen profiteren van een lagere bijtelling. Door tal van aanpassingen stoot de stilistische dieselhybride voortaan gemiddeld nog maar 91 gram CO2 per kilometer uit. En dat is tot 2013 precies genoeg om in aanmerking te komen voor 14% bijtelling en MRB-vrijstelling.

Prijzen
Bijkomend voordeel van de lagere bijtellingstatus is het dalen van de prijzen ondanks de onlangs doorgevoerde dieseltoeslag. Prijzen van de DS5 Hybrid4 beginnen voortaan bij € 38.990,- voor de Business-uitvoering. De tevens op de zakelijke rijder toegespitste, maar luxueuzere Business Executive is er vanaf € 41.990,-. Deze prijzen zijn ongewijzigd gebleven. Die van de reguliere uitvoeringen daarentegen zijn sterk gedaald, tussen 4.000 en 5.500 euro maar liefst. Zo staat de Chic voortaan voor € 40.840,- in de boeken, terwijl de So Chic momenteel een prijs kent van € 42.990,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model